Cine suntem

Quattro Intersped este o companie de expeditii cu capital integral privat, specializata in transportul intern si international de marfa.

Compania noastra va ofera servicii de transport si logistica moderne si de inalta calitate, derulate in stricta conformitate cu prevederile Conventiei CMR, respectiv cu “Conditiile generale care reglementeaza operatiunile efectuate de casele de expeditii”, elaborate de USER (Uniunea Societatilor de Expeditii din Romania).

La baza dezvoltarii noastre a stat o constanta preocupare pentru oferirea de solutii personalizate de transport si logistica pentru fiecare client in parte. Odata cu extinderea treptata a acestora, gama serviciilor oferite a ajuns sa cuprinda atat planificarea si derularea transporturilor cu mijloace proprii sau subcontractate, cat si depozitarea, manipularea si logistica marfurilor, operatiuni de cross-docking, servicii si livrari speciale.

Oferim soluţii dedicate pentru fiecare client din poziţia de specialist in coordonarea şi optimizarea serviciilor.

Creşterea permanentă a satisfacţiei clienţilor şi eficientizarea serviciilor oferite reprezintă una dintre principalele preocupări ale companiei.

Siguranta transportului este foarte importanta, iar cand vorbim de siguranta marfurilor transportate sau manipulate, valorile pe care le punem in practica sunt profesionalismul, operativitatea si responsabilitatea, astfel fiecare transport este acoperit de polita noastra de asigurarea tip CMR in valoare de 1.500.000 EURO.

Servicii