Transport rutier

Quattro Intersped ofera servicii in regim de grupaj (LTL) dar si in regim de camion complet (FTL) in trafic international.

Parcul auto de care dispunem este variat si cuprinde autovehicule cu prelata si duba avand volum si dimensiuni multiple, dube izoterme, dube termoking, camioane echipate ADR.

Furnizăm servicii de transport agabaritic pe trasee internaţionale din Uniunea Europeană şi interne în România.

Oferim servicii door-to-door cu incarcari zilnice (import/export) pentru toate tarile europene.

Transport maritim

Quattro Intersped va ofera servicii de transport maritim catre orice destinatie din lume si pentru orice volum de marfa, fie LCL sau FCL.

Organizam transporturi in regim LCL din Asia catre Europa, Shanghai, Ningbo, Xingang, Qingdao, Bussan, Tokyo, Shenzhen, Keelung, Singapore, Hong Kong.

Pe langa transportul containerizat al marfurilor generale cu containere Standard de 20’/40’/40’HC, organizam cu succes si expedierea marfurilor agabaritice cu incarcare pe containere speciale tip Flat Rack, Open Top, Platforme, precum si transportul marfurilor congelate cu containere frigorifice.

Transport aerian

Quattro Intersped ofera solutii de transport aerian de marfuri in intreaga lume cu avioane de linie si cu chartere, atat import cat si export, folosind serviciile celor mai importante linii aeriene.

Daca aveti la dispozitie un timp foarte scurt pentru livrarea bunurilor dumneavoastra, atunci aveti nevoie, cu siguranta, de servicii de transport aerian. Avand capacitatea si flexibilitatea de a executa un transport rapid, reteaua noastra globala si agentii de talie internationala cu care colaboram vor gasi o solutie special gandita pentru a transporta bunurile catre destinatia dorita, la momentul potrivit.

Logistica

Quattro Intersped ofera servicii de depozitare si distributie pe intreg teritoriul Romaniei.

Depozitul situat in Pitesti are o capacitate de 3000 de paleti si pune la dispozitia clientilor nostrii spatii de depozitare cu temperatura ambientala precum si solutii pt depozitare la temperatura controlata, in functie de nevoile partenerilor nostri.

Serviciile pentru depozitare se pot imbina cu solutii pentru transportul marfurilor dvs catre orice destinatie din lume in cel mai scurt timp.

Cere o cotatie